WIA 230

Páratlanul praktikus, a legkülönbözőbb felhasználási területekre egyformán ideális, akár kishajóvezetői engedély nélkül is vezethető a Wia belépőmodellje.

Hossz
6.95 m
Fekvőhelyek
3
Teljesítmény
1x7.5 kW
Érdeklődöm
Nagyvonalú kishajó

A Wia 230-as formavilága egyszerre tradicionális és modern, egyformán jól mutat egy csendes öbölben vagy egy modern kikötőben. Lenyűgöző részleteivel akár a tavak Minijének is nevezhetnénk, hiszen roppant stílusos, egyszersmind könnyen vezethető és manőverezhető kis hajó – óriási térkínálattal. A 230-as egyáltalán nem tucat-hajó, hiszen gazdag felszereltégi listájának és választható színösszeállításának köszönhetően maximálisan személyre szabható, így mindegyik önálló egyéniséggel bír. Fehérben sportosan mutat, sötét színre fújt hajótesttel, világos bőr kárpitozással és elegáns teakfával rendelve pedig már-már olaszos hatást kelt.

Külső

Minden célra tökéletes

A Wia 230-as tökéletes választás legyen szó horgászkirándulásról, rövidebb túrákról vagy egy kis pancsolásról a családdal a tó közepén, hiszen a hétszemélyes hajó kategóriájában páratlan komfortot kínál a gondtalan hajózáshoz.

Stílusos felszerelés

A felszereltségi listát olyan stílusos kiegészítőkkel tehetjük teljessé, mint a króm/fa kormány, a vízhatlan, kézzel vart, bőrhatású kárpitok, a digitális akkumulátor-visszajelző rendszerek látványos kijelzője, vagy a praktikus napvédő. Este pedig a delux szekcionált fedélzeti LED világító rendszer teheti igazán hangulatossá a hajón tartózkodást.

Specifikáció
Teljesítmény
Teljesítmény
1x7.5 kW
Akkumlátor
8-12 óra
Max. sebesség
11 km/h
Méretek
Szélesség
2.35 m
Hossz
6.95 m
Merülés
0.6 m
Hely
Férőhelyek
7
Fekvőhelyek
3